Boksworkshop 2

Deel dit bericht

Succesvolle tweede boksworkshop bij Monteiro Gym brengt vaders samen

Daddy’s Place staat bekend om het organiseren van diverse bijeenkomsten en activiteiten voor jonge vaders in Rotterdam-Zuid. Op donderdag 20 april hebben we onze tweede boksworkshop georganiseerd bij Monteiro Gym, en het was wederom een groot succes!

De workshop

Bij Monteiro Gym aan de Persoonsdam kwamen 15 enthousiaste vaders samen om deel te nemen aan deze energieke en verbindende workshop. Onder begeleiding van deskundige trainers leerden de vaders de basis van boksen en konden ze hun energie en stress op een positieve manier kwijt.

Verbinding en vriendschap

De boksworkshop bood niet alleen een sportieve uitlaatklep, maar zorgde ook voor de ontwikkeling van nieuwe vriendschappen tussen de deelnemende vaders. Tijdens de workshop hadden de vaders de kans om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Dit heeft geleid tot een hechtere community en een sterkere onderlinge band tussen de vaders.

Nieuwe inschrijvingen bij Monteiro Gym

De impact van de workshop was zo positief dat verschillende vaders zich na afloop hebben ingeschreven bij Monteiro Gym. Ze zijn enthousiast om hun nieuwe boksvaardigheden verder te ontwikkelen en een gezonde, actieve levensstijl na te streven.

Toekomstige boksworkshops

Vanwege het succes van de eerste twee boksworkshops heeft Daddy’s Place besloten om in de toekomst vaker dergelijke evenementen te organiseren. Hiermee bieden we vaders een fysieke uitdaging, maar ook de kans om een hechte gemeenschap te vormen en elkaar te ondersteunen in hun rol als vader.

Daddy’s Place is trots om bij te dragen aan het welzijn en de onderlinge verbondenheid van jonge vaders in Rotterdam-Zuid. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor toekomstige boksworkshops en andere activiteiten die wij organiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Andere bijeenkomsten

Gevoelige Snaar x Daddy’s Place

Gevoelige Snaar staat in het teken van kunst, muziek en de vrijheid om een mening te koesteren en informatie en idee├źn te ontvangen en door

Boksworkshop 2

Succesvolle tweede boksworkshop bij Monteiro Gym brengt vaders samen Daddy’s Place staat bekend om het organiseren van diverse bijeenkomsten en activiteiten voor jonge vaders in

Kom met ons in contact

Sluit je aan bij onze community