Graffiti Workshop

Deel dit bericht

Daddy’s Place streeft ernaar om een divers aanbod van activiteiten te organiseren voor jonge vaders in Rotterdam-Zuid. In oktober hebben we een bijzondere en inspirerende graffitiworkshop georganiseerd, waarin de vaders hun creativiteit en gevoelens omtrent het vaderschap konden uiten.

De workshop

De graffitiworkshop werd geleid door de getalenteerde Jacky Hekkelaan, die de vaders de basisprincipes van graffiti bijbracht en hen begeleidde bij het maken van hun eigen kunstwerken. Met de intentie “Wat betekent vaderschap voor jou?” werden de deelnemende vaders uitgedaagd om hun gevoelens en gedachten over het vaderschap op een creatieve manier te uiten.

Persoonlijke expressie

Elke vader had de kans om zijn unieke interpretatie van het vaderschap te vertalen naar een persoonlijk kunstwerk. Dit zorgde voor een breed scala aan afbeeldingen, kleuren en stijlen, die de diversiteit en rijkdom van het vaderschap weerspiegelden. Het creatieve proces bood de vaders een platform om hun emoties en ervaringen te delen en tegelijkertijd hun artistieke talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Succes en verbinding

De graffitiworkshop was een groot succes en zorgde voor een toffe en verbindende bijeenkomst. De vaders konden niet alleen hun artistieke vaardigheden ontwikkelen, maar ook nieuwe vriendschappen sluiten en hun ervaringen als vader met elkaar delen. Deze workshop heeft bijgedragen aan het versterken van de banden binnen de Daddy’s Place community.

Daddy’s Place blijft zich inzetten om inspirerende en diverse activiteiten te organiseren voor jonge vaders in Rotterdam-Zuid. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor toekomstige workshops, waar we hopen meer vaders de kans te geven om hun creativiteit en persoonlijke verhalen te delen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Andere bijeenkomsten

Gevoelige Snaar x Daddy’s Place

Gevoelige Snaar staat in het teken van kunst, muziek en de vrijheid om een mening te koesteren en informatie en idee├źn te ontvangen en door

Boksworkshop 2

Succesvolle tweede boksworkshop bij Monteiro Gym brengt vaders samen Daddy’s Place staat bekend om het organiseren van diverse bijeenkomsten en activiteiten voor jonge vaders in

Kom met ons in contact

Sluit je aan bij onze community