Rotterdamse mannen.

In de levendige stad Rotterdam, een plek waar dromen en ambities samenkomen, vinden we de mannen die deze stad haar ziel geven. De mannen van Rotterdam zijn een diverse groep van vaders, zonen, broers en vrienden, die de rijkdom van hun gedeelde en unieke ervaringen met elkaar verbinden. Ze vormen een weerspiegeling van de stad zelf: veerkrachtig, dynamisch en trots.

Deze mannen zijn de spil van Rotterdam. Ze zijn de bouwers van bruggen, niet alleen van staal en beton, maar ook van verbinding, vriendschap en solidariteit. Ze dragen de stad op hun schouders, dag in, dag uit, met een onverzettelijke vastberadenheid die hun gemeenschap sterker maakt.

In de smalle straten en langs de brede kades vinden deze mannen elkaar, waar vriendschappen ontstaan en verhalen worden gedeeld. Deze banden overstijgen achtergronden en culturen, en tonen de ware kracht van verbondenheid die in het hart van Rotterdam schuilt.

De mannen van Rotterdam staan zij aan zij, hun moed en veerkracht vormen de fundering voor een stad die blijft groeien en bloeien. Ze zijn de dragers van hoop en inspiratie, en hun verhalen vormen de rode draad die deze stad bijeenhoudt.

Dit verhaal is een eerbetoon aan de mannen van Rotterdam, aan hun kracht en vastberadenheid, en aan de verbondenheid die hen samenbrengt. Het is een verhaal van trots en solidariteit, een symbool van alles wat deze stad te bieden heeft. In hun veerkracht en diversiteit schuilt de ware geest van Rotterdam, een stad die nooit opgeeft en altijd vooruit kijkt.

Lotgenoten, strijders, de bruggenbouwers.

Showendrick

Ik word dit jaar vader en ik blij dat ik dat mag zijn. Het betekent voor mij een volgende stap in mijn groei. Ik mag alle lessen die ik heb geleerd doorgeven en daar ben ik trots op.

Ik hoop dat het mij lukt om hem een toekomst te geven die makkelijker en mooier is dan dat van mij. Heel wijs allemaal, maar ik ben nog jong, dus we kunnen ook samen gek doen haha.

Jocelin

Mijn naam is Jocelin, en ik ben vader van twee kinderen. Een jongen & een meisje. Vaderschap betekent voor mij aanwezig zijn en vooral aandacht geven aan je kinderen. Het belangrijkste voor mij is een goed voorbeeld zijn.

Dit is wat ik de afgelopen tijd heb geleerd, mijn kinderen zijn nog best wel jong.. maar ik merk als ze je de juiste aandacht geeft ze ook de goede richting op gaan in hun ontwikkeling.

Jacky

Als illustrator en beeldend – en mediakunst docent is creativiteit voor mij heel belangrijk, ik werk veel met jongeren en kinderen en in mijn workshops probeer ik jongeren te inspireren zodat ze hun eigen creativiteit ontdekken.

Ook bij voor mijn eigen kinderen vind ik het belangrijk dat ze creatief bezig blijven en stimuleer ze vaak om nieuwe technieken te proberen.

Ook vind ik sport belangrijk, het liefst een teamsport zodat ze leren samen werken en een individuele sport zodat ze hun eigen zelfvertouwen een boost geven. Mijn eigen kids zitten alle drie op voetbal en zie ze elke week groeien.

Wat ik vaders mee wil geven: Geef je kinderen genoeg aandacht en stimuleer ze in creativiteit en sport.

“Doen of niet doen, proberen bestaat niet.”

Shamir

Vaderschap betekent voor mij liefde kracht en energie. Dit zijn punten dat ik vroeger niet heb ervaren van mijn vader omdat mijn ouders gescheiden waren.

It doesn’t matter where you’re from it’s about where you’re at.

Met trots ervaar ik de liefde voor en met mijn kinderen. Papa.noiz

Patrick

Kevin

Vaderschap betekent voor mij om nog harder te gaan dan voorheen om een goed voorbeeld zijn voor de mini’s ik. 

“You win some you lose some… But you live to fight another day”

Olivier

Door mijn kinderen heb ik mijzelf beter leren kennen.

Quently

Duy

Trotse vader van Lenny Zephyr.

Mijn horizon verbreden. Daar ben ik goed in en hou ik van. Uitdaging en avontuur.

Wat Lenny teweeg heeft gebracht in zo’n kort tijdsbestek is toch ongehoord.

Ik schrijf dit een dag voor hij jarig is, op Koningsdag. Onze eigen koning.

Ik kijk zo anders naar alleen al zijn verjaardag. De warmte, wat we hebben beleeft afgelopen jaar. De intensiteit.

Als ouders samen, als vader, als mens.

Ik put hier veel kracht, geduld en enige wijsheid uit en zou echt niet anders meer willen

Jeffrey

Maurice

Communicatieadviseur bij Daddy’s Place

Rich

Op 24-jarige leeftijd werd ik vader van mijn zoon, Mason. Hoewel het geweldig was om vader te worden, was het ook een uitdaging omdat er geen handleiding was.

Waar kunnen jonge vaders terecht met vragen?