Boksworkshop 1

Deel dit bericht

Eerste boksworkshop bij Daddy’s Place combineert sport en onderzoek voor jonge vaders

Daddy’s Place is altijd op zoek naar innovatieve manieren om jonge vaders in Rotterdam-Zuid te ondersteunen. Onze eerste boksworkshop was een perfect voorbeeld van hoe we sport en onderzoek kunnen combineren om een boeiende en impactvolle ervaring te bieden.

De workshop

Vaders kwamen samen om te leren boksen en hun energie op een positieve manier te uiten. Echter, deze eerste editie had een extra element: Roland, een afstudeerstagiair bij Daddy’s Place, voerde tijdens de workshop een kort onderzoek uit om waardevolle inzichten te verzamelen voor zijn scriptie.

Onderzoek tijdens de boksworkshop

Roland integreerde zijn onderzoek op een creatieve en interactieve manier in de workshop. Hij presenteerde de vaders met een aantal stellingen, zoals “Sla 2x op de boksbal als je onlangs een dieptepunt hebt meegemaakt als vader” en “Ik kan financieel rondkomen”. Op deze manier konden de vaders hun ervaringen en uitdagingen op een speelse en anonieme manier delen, terwijl Roland waardevolle gegevens verzamelde voor zijn scriptie.

Verbinding en inzicht

Naast het bieden van een sportieve uitlaatklep, hielp de boksworkshop ook bij het bevorderen van verbinding en begrip tussen de deelnemende vaders. Door de interactieve stellingen konden ze niet alleen hun eigen uitdagingen en successen erkennen, maar ook die van hun mede-vaders.

Daddy’s Place is trots om bij te dragen aan het welzijn en de onderlinge verbondenheid van jonge vaders in Rotterdam-Zuid. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor toekomstige boksworkshops en andere activiteiten die wij organiseren.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Andere bijeenkomsten

Gevoelige Snaar x Daddy’s Place

Gevoelige Snaar staat in het teken van kunst, muziek en de vrijheid om een mening te koesteren en informatie en idee├źn te ontvangen en door

Boksworkshop 2

Succesvolle tweede boksworkshop bij Monteiro Gym brengt vaders samen Daddy’s Place staat bekend om het organiseren van diverse bijeenkomsten en activiteiten voor jonge vaders in

Kom met ons in contact

Sluit je aan bij onze community