Storytelling met Archell Thompson

Archell Thompson workshop

Deel dit bericht

Inspirerende storytelling-bijeenkomst bij Daddy’s Place: emoties, mannelijkheid en verbinding

Daddy’s Place zet zich in om jonge vaders in Rotterdam-Zuid te ondersteunen en te inspireren door middel van diverse bijeenkomsten en activiteiten. Onlangs organiseerden we een krachtige storytelling-bijeenkomst met Archell Thompson, waar vaders de kans kregen om te reflecteren op hun emoties en mannelijkheid.

De bijeenkomst

Storyteller Archell Thompson deelde zijn persoonlijke verhalen en ervaringen met de aanwezige vaders. De mannen luisterden aandachtig en werden geraakt door Archells openheid en eerlijkheid. De bijeenkomst bood een veilige ruimte waar mannen even mannen konden zijn en hun emoties en gedachten konden delen.

Inspirerende gesprekken

De verhalen van Archell leidden tot inspirerende gesprekken over het delen van emoties en het omgaan met mannelijkheid. De vaders ontdekten hoe belangrijk het is om open te zijn over hun gevoelens en om elkaar te steunen in de uitdagingen van het vaderschap.

Voorafgaand aan de storytelling

Voorafgaand aan Archells verhalen had student Maurice, een afstudeerder bij Daddy’s Place, een “Over de Streep”-sessie georganiseerd. Hier werden stellingen gepresenteerd zoals “Ik voelde mij gehoord door de verloskundige” en “De verloskundige heeft aan mij gevraagd hoe het met MIJ gaat”. Deze interactieve sessie zorgde voor een diepere verbinding tussen de vaders en opende de weg naar oprechte gesprekken tijdens de storytelling-bijeenkomst.

Daddy’s Place blijft zich inzetten om waardevolle en inspirerende bijeenkomsten te organiseren voor jonge vaders in Rotterdam-Zuid. Door het aanbieden van activiteiten zoals storytelling en interactieve sessies willen we vaders helpen hun emoties en ervaringen te delen en een sterke, ondersteunende gemeenschap te creëren. Houd onze evenementenkalender in de gaten voor toekomstige bijeenkomsten en activiteiten.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van al onze activiteiten

Andere bijeenkomsten

Gevoelige Snaar x Daddy’s Place

Gevoelige Snaar staat in het teken van kunst, muziek en de vrijheid om een mening te koesteren en informatie en ideeën te ontvangen en door

Boksworkshop 2

Succesvolle tweede boksworkshop bij Monteiro Gym brengt vaders samen Daddy’s Place staat bekend om het organiseren van diverse bijeenkomsten en activiteiten voor jonge vaders in

Kom met ons in contact

Sluit je aan bij onze community